Hem » Om oss

Om oss

PGBorrning har funnits sedan 2006 och har i dag tillgång till 5 olika geotekniska riggar, vilket gör oss till en pålitlig partner för en bred mångfald av projekt inom geoteknik och miljöteknik.

Erfarenheten bland de som jobbar på företaget varierar och spänner över ett imponerande spann från 2 år upp till så mycket som 30 år på några av våra medarbetare. Vårt team är stolt över att inkludera flera medlemmar som har genomgått SGF fältutbildning, vilket ytterligare bekräftar vår kompetens och engagemang för att utföra geotekniska arbetsuppgifter av högsta kvalitet.

Vi är specialister inom alla sorters borrningar inom miljö- och geoteknik, och vår expertis omfattar även tyngre borrningar för ändamål som rörsättningar och andra komplexa projekt. Med våra moderna geotekniska riggar och noggrannhet i varje steg av processen säkerställer vi att dina projekt uppfyller högsta standarder och krav.

För att garantera exakta resultat och noggrannhet i våra projekt utför vi även utmätningar och inmätningar med hjälp av avancerade Trimtecs GPS-enheter. Detta gör det möjligt för oss att skapa detaljerade och pålitliga geotekniska rapporter och kartor som är avgörande för projektets framgång och långsiktiga hållbarhet.

PGBorrning är dedikerat till att leverera högkvalitativa och pålitliga geotekniska lösningar, och vår breda erfarenhet och tekniska expertis gör oss till det självklara valet för alla dina geotekniska behov.

Peter Hylander

Peter Hylander

VD

peter.hylander@pgborrning.se

0706-10 55 72

Lund

Alexander Hylander

Alexander Hylander

Fältgeotekniker/mätansvarig

Filip Berglund

Filip Berglund

Fältgeotekniker (Studieledig)

Jensola Månsson Peck

Jensola Månsson Peck

Fältgeotekniker

Johan Larsson

Johan Larsson

Fältgeotekniker

johan.larsson@pgborrning.se

0706-10 57 02

Falkenberg